3D toll LCD kijelzővel 5V

3D toll LCD kijelzővel 5V

A D toll számos lehetőséget kínál a kreatív alkotáshoz. Nem csak rajzolásról van szó, ez az egyedülálló technológia azonban mindenféle szobrászati tárgyak létrehozására használható.

Ár a 1 db értékben: 11 930 Ft
Ár a 1 db ÁFA nélkül: 9 394 Ft
✔ RAKTÁRON
A termék kódja: 18185
Leírás

3D toll LCD kijelzővel 5V

3D toll 5V-os LCD kijelzővel

A 3D toll számos lehetőséget kínál a kreatív alkotáshoz. Azonban nem csak a rajzolásról van szó, mindenféle szobrászati tárgyat létrehozhatsz ezzel az egyedülálló technológiával. A toll ugyanazon az elven működik, mint egy olvasztópisztoly, vagyis a megfelelő hőmérsékleten megolvasztja a beágyazott anyagot, és a tollal alkothat. Előnye, hogy nem csak a felületre, hanem a térbe is festhetsz, ami szinte korlátlan lehetőséget kínál az alkotáshoz.

A 3D toll működése nagyon egyszerű, és a szülők segítségével még a kisebb gyerekek is élvezni fogják.

Hogyan kell használni a 3D tollat?

A tolladaptert csatlakoztassa a toll végén lévő tápcsatlakozóhoz, a másik végét pedig csatlakoztassa a fali konnektorhoz. Ekkor a sárga lámpa kigyullad. A kijelzőn lévő nyíl segítségével állítsa be a PLA anyagot, és amikor a piros fény kigyullad, a toll elkezd előmelegedni. Miután a lámpa zöldre vált, a toll készen áll a használatra. Helyezze be a PLA utántöltőt abban a színben, amellyel alkotni szeretne, a toll tetején lévő utántöltő lyukba. Tartsa a toll alsó nyilát, és az újratöltő elkezd belenyomódni a nyílba. Az utántöltő automatikusan extrudálódik, nem kell további gombot nyomni rajzolás közben. A toll öt perc inaktivitás után automatikusan kikapcsol. Az újraindításhoz nyomja meg az előre gombot. Az utántöltő eltávolításához vagy az utántöltő színének megváltoztatásához nyomja meg a vissza gombot.

Mi az a PLA szál?

A PLA egy hőre lágyuló poliészter, amelyet jó szilárdság és színtartóság jellemez. Ez az az anyag, amelyből a 3D toll újratöltője készül. Az anyag előállításának alapját megújuló erőforrások, például a kukoricakeményítő képezik. A PLA anyag olvadáspontja 180° körül van.

Szállítás sebessége
Kommunikáció minősége
Az üzlet átláthatósága
100 %
az ügyfeleink elégedettek voltak a vásárlással a www.braunys.hu
7 értékelés