Atmosphera Díszdobozok egyszarvú alakban, 2 db

Atmosphera Díszdobozok egyszarvú alakban, 2 db

Dekoratív doboz egyszarvú alakban, 2 db. Semmi sem szórakoztatja jobban a gyerekeket, mint a jó szórakozás! Babák, autók vagy játszószőnyegek... egy gyermek számára ezek nem csak játékok, hanem nem egyszer felbecsülhetetlen kincsek. Segíts nekik megszervezni egy biztonságos tárolóhelyet!

Ár a 1 db értékben: 5 560 Ft
Ár a 1 db ÁFA nélkül: 4 378 Ft
✔ RAKTÁRON
A termék kódja: 174043
Leírás

Atmosphera Díszdobozok egyszarvú alakban, 2 db

Atmosphera Dekoratív dobozok egyszarvú alakban, 2 db

Dekoratív egyszarvú alakú dobozok, 2 db Semmi sem szórakoztatja jobban a gyerekeket, mint a jó szórakozás! Babák, autók vagy szőnyegek... egy gyermek számára ezek nem csak játékok, hanem nem egyszer felbecsülhetetlen kincsek. Segítsen nekik biztonságos tárolóhelyet szervezni!

A játék során a gyerekek nemcsak szépen töltik az időt, hanem tanulnak is, és fejlesztik a képzeletüket és kreativitásukat. És a zsarolók befejezése után? Minden csecsebecsének, játéknak vagy zsírkrétának állandó helyet kell találnia, ahol készenlétben várja, hogy kis gazdája ismét utánuk eredjen. Segíts gyermekednek gyakorolni a rendszerezési érzékét és kialakítani a takarítási szokásokat.


Egy két dekoratív dobozból álló készlet segít neked ebben a nehéz feladatban. A díjnyertes Atmosphera gyermekmárka terméke, amely a gyermekek számára tervezett hasznos termékekre és dekorációs termékekre specializálódott. A két díszdobozból álló készlet papírból készült. Érdekes kialakítás jellemzi: az aranyos egyszarvúak formája különösen a lányok számára vonzó. A termék a következő méretekkel rendelkezik: hossza 20 x H 7 x H 17,7 cm (kicsi), hossza 22,7 x H 8 x H 20,4 cm (nagy), így gyermeke sok aprósága elfér benne

  • A termék papírból készült
  • Érdekes kialakítással rendelkezik: az aranyos egyszarvúak alakja különösen a lányok számára vonzó lesz,
  • A szervező a következő méretekkel rendelkezik: hossz 20 x sor. 7 x magasság 17,7 cm (kicsi), hossz 22,7 x 8 x magasság 20,4 cm (nagy)
  • Ideális különféle apróságok, játékok vagy zsírkréták tárolására
  • A díjnyertes Atmosphera márka terméke
Szállítás sebessége
Kommunikáció minősége
Az üzlet átláthatósága
100 %
az ügyfeleink elégedettek voltak a vásárlással a www.braunys.hu
7 értékelés