Autó szélvédő javító készlet

Autó szélvédő javító készlet

Szélvédő sérülés javító készlet. A készletet kis repedésekhez tervezték, amelyeket leggyakrabban apró kövek okoznak.

Ár a 1 db értékben: 3 960 Ft
Ár a 1 db ÁFA nélkül: 3 118 Ft
✔ RAKTÁRON
A termék kódja: 24060
Leírás

Autó szélvédő javító készlet

Autó szélvédő javító készlet

Szélvédő sérülés javító készlet.Ezt a készletet a kisebb repedések javítására tervezték, amelyeket leggyakrabban a kis kavicsok ütközése okoz.

A javítókészlet használata után a repedések és a mély repedések szinte láthatatlanok lesznek, ésaz üveg megakadályozza az üveg további károsodását.

HOGYAN HASZNÁLJUK:

✅ Tisztítsa meg és zsírtalanítsa az üveg mindkét oldalát. Ezzel egyidejűleg távolítsa el az üvegmaradványokat.

✅ Helyezze az applikátor csavarját (dugattyú) a repedés fölé úgy, hogy az applikátor hegye kissé jobban érintkezzen a repedés közepével, majd csavarja le a dugattyút az applikátorról.

✅ Tegyen ésszerű mennyiségű ragasztót az applikátorba (a repedés méretétől függően). Kisebb sérüléseknél (4-7 mm átmérőjű) általában 5-10 csepp elegendő.

✅ Csavarja a dugattyút az applikátorba egészen befelé, majd csavarja ki a dugattyút többször, lehetőleg többször, és csavarja be az applikátorba, hogy a ragasztó a lehető legtöbb zugba jusson, miközben a levegőt kiszorítja az elváltozásból. Miközben becsavarja a dugattyút, figyelje, hogy a ragasztó bejut-e a sérülésbe, és teljesen kitölti-e azt. Adjon hozzá még ragasztót, ha szükséges. A ragasztónak teljesen ki kell töltenie a sérülést.

✅ Csavarja le a dugattyút az applikátorról. Várja meg, amíg a vákuum kiszívja a levegőt az applikátor alól. Csavarja be teljesen a dugattyút. Győződjön meg róla, hogy a kár teljesen megtelik. Csavarozza le a dugattyút és az applikátort.

✅ Vigyen fel 2 csepp ragasztót a ragasztott sérülésre, és fedje le védőfóliával, óvatosan simítsa el, hogy ne maradjanak alatta légbuborékok.

✅ Tegye ki a napra 10 percre, vagy sugározza be UV-lámpával. A ragasztó megszilárdulása csak UV-fényben történik. A mellékelt borotvapengével kaparja le a felesleges ragasztót (gyors, gyengéd mozdulatokkal, 90°-os szögben, nem félve attól, hogy megkarcolja az üveget).

✅ Hosszabb hosszanti repedés esetén a ragasztót a repedés mentén kell felvinni (az applikátor használata nélkül), majd a repedést teljes hosszában a védőfóliával kell befedni. Aztán kövesse a fenti utasításokat, és ismételje meg az eljárást, ha a tapadással problémák adódnak.

Az újrakészlet tartalmazza:

✅ 2,5 ml töltőgyanta applikátorral

✅ Kerek applikátor

✅ Szilikon tömítőanyag x 3

✅ Vulkanizáló fólia x 5

✅ Fecskendő

✅ Borotvapenge x 2

✅ Csipesz

Technikai specifikációk:

eltávolítja a zúzódásokat és kisebb karcolásokat

✅Forrsaját használatra

megelőzi a további pusztítást

A KÉSZLET TARTALMAZZA:

☑️ Szélvédő javító készlet

Szállítás sebessége
Kommunikáció minősége
Az üzlet átláthatósága
100 %
az ügyfeleink elégedettek voltak a vásárlással a www.braunys.hu
7 értékelés