Bioaktivátor - tavi baktériumok 100g

Bioaktivátor - tavi baktériumok 100g

A Bioactivator mikrobiológiai kultúrák (baktériumok) és enzimek keveréke, amelyet a tó- és tóvíz ökológiai tisztítására terveztek. A termékben található mikroorganizmusok segítenek lebontani és csökkenteni a tófenéken lévő szerves üledékek mennyiségét.

Ár a 1 db értékben: 5 960 Ft
Ár a 1 db ÁFA nélkül: 4 693 Ft
✔ RAKTÁRON
A termék kódja: 846
Leírás

Bioaktivátor - tavi baktériumok 100g

Bioaktivátor-baktériumok tavak és tavak számára.

A Bioaktivátor mikrobiológiai kultúrák (baktériumok) és enzimek keveréke, amelyet a tó- és tóvíz ökológiai tisztítására terveztek. A termékben található mikroorganizmusok segítenek lebontani és csökkenteni a szerves üledék mennyiségét a tó alján.

 1. Tisztítják a vizet, és az algaképződés ellen hatnak azáltal, hogy eltávolítják a tápanyagokat a vízből, így az algáknak nincs miből növekedniük. Segítenek helyreállítani a vízi ökoszisztéma egyensúlyát.
 2. Zöld víz eltávolítása.
 3. Távolítsa el a szerves iszapot a fenékről.
 4. Az elhalt hosszú algák és levelek eltávolítása.
 5. A halott szerves részecskék (bűzös állóvíz) eltávolítása.

Használati utasítás és adagolás. Ne adagolja egyszerre!

 1. A baktériumok csak 11°C feletti hőmérsékleten fejlődnek!
 2. Fontos! A baktériumokat zavarja az UV-sugárzás. Ezért ajánlott a bioaktivátort késő este vagy felhős időben, lehetőleg olyan területeken alkalmazni, ahol a felület árnyékban van. A teljes napfényben történő alkalmazás hatástalan lehet. A levegőztetés, a vízmozgás segít. a baktériumok szeretik az oxigént.
 3. A legjobb, ha az adagot több nap alatt 2 vagy 3 adagra osztja szét. Aktiválja a tasak tartalmát (a szükséges mennyiséget) a tóból vett kb. 3-5 liter vízben egy műanyag edényben, és 15 percen belül öntse az oldatot a tóba.
 4. Ha van UV-szűrője, ajánlott azt néhány napra kikapcsolni, hogy a baktériumoknak legyen esélyük elrejtőzni a sugárzás elől.
 5. Egy csomag, 100 g, körülbelül 20 000 liter vízre elegendő egy hónapra. A mikroorganizmusok teljes kifejlődése a tóban körülbelül 14 nap után következik be. Az adagolás egyéni, a tó különleges vízállapotától függően. Ha a víz megtisztul - nem kell többé alkalmazni a baktériumokat.
 6. Ha nagyobb mennyiségű hal van a tóban, adjon hozzá körülbelül nagyobb mennyiségű bioaktivátort, különben a víz nem lesz tiszta. A baktériumok nem lesznek képesek elszaporodni. A halak és más vízi állatok nagy mennyiségű szerves hulladékot termelnek, amely táptalajt jelent a hosszú és egysejtű algák számára. Ez egy másik jelenség, amikor azt hiszed, hogy a baktériumok nem működnek.
 7. Az is előfordulhat, hogy tiszta égbolt alatt a víz átlátszóvá válik, de a baktériumok működnek. UV fénytől védve vannak. Valószínűleg egy száraz, napos időszak után a bioaktivátort ismét hozzávetőleges mennyiségben kell hozzáadni.
 8. NEM szabad összekeverni a tavi vegyszerekkel!!! Várja meg, amíg a kémiai elemek eltűnnek. Körülbelül 14. nap! Az erős szellőztetés segít.A baktériumok nagyon utálják a vegyszereket, a klórt, a kék vízkő és más nehézfémeket. Az egyik ok, amiért nem működik egyetlen baktérium sem. A nehézfémek és vegyületeik minden baktériumot elpusztítanak!!!

Vigyázat: Az oldat elkészítésekor ne használjon fémtartályokat vagy fémtárgyakat!

Tárolás: száraz helyen, legfeljebb 30°C-on, gyermekektől elzárva tárolja. A nem megfelelő kezelés aeroszol vagy por keletkezését okozhatja. Belélegezve allergiás reakciókat okozhat az arra érzékeny egyéneknél. A bőrrel való hosszan tartó érintkezés kisebb irritációt okozhat. Belégzés esetén hagyja el a poros helyiséget, szembe jutás esetén öblítse le vízzel, bőrrel való érintkezés esetén mossa le vízzel, lenyelés esetén öblítse ki a szájat és a torkot vízzel. Ha allergiás reakció lép fel, tanácsos orvoshoz fordulni.

iszapos tó :

Szállítás sebessége
Kommunikáció minősége
Az üzlet átláthatósága
100 %
az ügyfeleink elégedettek voltak a vásárlással a www.braunys.hu
7 értékelés