Egyedi tisztító tömeg Xtrobb 180g

Egyedi tisztító tömeg Xtrobb 180g

Rugalmas agyag a fényezésről a hagyományos mosással nem eltávolítható szennyeződések eltávolítására, alaposan felfogja a fényezés mikrorepedéseiben lévő szennyeződéseket, kátrányt, rovarnyomokat, út mocskát és egyéb szennyeződéseket.

Ár a 1 db értékben: 1 760 Ft
Ár a 1 db ÁFA nélkül: 1 386 Ft
✔ RAKTÁRON
A termék kódja: 00020761
Leírás

Egyedi tisztító tömeg Xtrobb 180g

A hagyományos mosással nem eltávolítható szennyeződések eltávolítására szolgáló rugalmas agyag a fényezésről, alaposan felfogja a fényezés mikrorepedéseiben lévő szennyeződéseket, kátrányt, rovarnyomokat, út mocskát és egyéb szennyeződéseket. Biztonságos minden típusú festékhez. Nem mattítja vagy karcolja a felületet. Ajánlott a fényezés, viaszolás előtt és a fényezés időszakos felfrissítéséhez. Az alumínium felnik fékbetétekből származó, mélyen beivódott szennyeződések tisztítására is kiválóan alkalmas. Könnyen használható.

LAKKER MAG - felszedi a fényezés mikrorepedéseibe beágyazódott szennyeződéseket. Biztonságos a fényezéshez, nem mattítja vagy karcolja a felületet, és kiválóan alkalmas olyan elemek tisztítására, mint az ablakok, felnik vagy lámpák . A kézben gyúrható! Agyag felvitele előtt alaposan mossa le az autót.

FESTÉKFELHordás- a festék felhordása az autómosás utolsó előtti fázisa. Először ellenőrizze, hogy szükséges-e ez a kezelés? Futtassa végig kezét a megmosott és megszárított testen. A bevonat ellenállása a szennyeződést jelzi. A festékfelület a felhordás után érdesből simává változik.

Clay FOR SPECIAL TASKS- tökéletes a karosszéria olyan szennyeződésektől való megtisztításához, amelyeket nem lehet eltávolítani egy hagyományos mosással Agyagot az olyan szennyeződések eltávolítására tervezték, mint: kátrány, fa nedv, út mocska, stb. Az agyagozás alaposan megtisztítja a fényezést a mikrorepedésekbe beágyazódott szennyeződésektől.

ÁLTALÁNOS HASZNÁLAT- hogyan kell használni az agyagozást? könnyű. Tépjen le egy darab agyagot, és formáljon lapos korongot a kezével. Ne feledje, hogy a festékfelületet előzetesen le kell mosni autósamponnal. Használja az agyagot az autósampon vízzel együtt. Fújja be a festékfelületet a folyadékkal, majd dörzsölje át az agyaggal, hogy eltávolítsa a szennyeződéseket. Ha az agyag nagy mennyiségű szennyeződést gyűjtött össze, gyúrja befelé a piszkos felületet, és formálja újra a lapos korongot. A sima felület azt jelenti, hogy nincs rajta szennyeződés.

MŰSZAKI ADATOK:

  • kék szín
  • puha és rugalmas: igen
  • minden festéktípushoz: igen
  • típus: hagyományos
  • Méretek (gyúrás előtt): 9 cm x 6,5 cm x 1,5 cm
  • súly: 180g
  • Súly a csomagban: 184g
Szállítás sebessége
Kommunikáció minősége
Az üzlet átláthatósága
100 %
az ügyfeleink elégedettek voltak a vásárlással a www.braunys.hu
7 értékelés