Függő hulladékgyűjtő 10l fehér

Függő hulladékgyűjtő 10l fehér

A könnyű és hordozható táskakosár lehetővé teszi, hogy a mindennapi tevékenységek, például az ebédfőzés vagy a vacsorakészítés során rendet tartson.

Ár a 1 db értékben: 2 770 Ft
Ár a 1 db ÁFA nélkül: 2 181 Ft
✔ RAKTÁRON
A termék kódja: 00016316
Leírás

Függő hulladékgyűjtő 10l fehér

Cseppentős kuka 10l fehér

A könnyű és hordozható táskakosár lehetővé teszi, hogy rendet tartson a mindennapi tevékenységek, például az ebéd főzése vagy a vacsora elkészítése során. Egyszerűen akassza fel a kosarat oda, ahol a tevékenységet végzi, és a szemét többé nem jelent problémát.

  • EGYENES ÖSSZERELÉS - A szemetes nagyon könnyen összeszerelhető.Egy szekrényajtóra vagy fiókra akasztható 1,1-2 cm alatt.
  • Fedél - A készlet tartalmaz egy fedelet, amely nagyon hasznos a BIO hulladékok ártalmatlanításában.Amikor még nincs tele a zsák, a szemét szaga nem okoz különbséget a szobában.
  • MATERIAL - Műanyagból készült, amely nagyon könnyű. Kiválóan karc- és sérülésálló. Egyszerűen helyezze a táskát a fehér fogantyúra, és csattintsa be a szürke szövésű szalagot. Kisebb vagy nagyobb táskákba is teheti
  • PRAKTIKUS - nagyon hasznos, mert a konyhában bárhol használható.A kompakt mérete és a szekrényre akaszthatósága miatta pulton lévő szemét elhelyezése "tiszta" élvezet, mert nem esik a padlóra.Megfelelően használható.

MŰSZAKI ADATOK

  • szín: fehér/szürke
  • erősség: 0,8 kg
  • Méretek (magasság/szélesség/hosszúság): 5.5 x 11 x 14 cm
  • Súly: 0,12 kg
ÉLELMÉNYEK KÉSZÍTÉSÉRE

Nem kell többé a pultról a szemeteshez szaladgálnia minden alkalommal, amikor van eldobni valója. Mostantól kezdve a szemetet közvetlenül a zsákba keverheti. A szemetes elég keskeny is, így közvetlenül előtte állhat, és a pultnál dolgozhat.

TARTÓSZALAGOK

A praktikus táskakötő biztosítja, hogy mindig a helyén legyen. Egyszerűen helyezze a táskát a fehér fogantyúra, és csatolja be a szürke nyakkendőt. Kisebb vagy nagyobb táskákba is teheti.

SPEAK

Egy speciális profilozott fogantyúval rendelkezik, amely lehetővé teszi a könnyű felakasztást az 1,1-2 cm széles szekrényajtón.

WIRE

A készlet tartalmaz egy fedelet, ami nagyon hasznos a BIO hulladék ártalmatlanításakor.Amikor még nincs tele a zsák, a szemét szaga nem zavarja a szobát.

MATERIAL

Az anyag, amelyből a kosár készült, azaz a műanyag, nagyon könnyű és ellenáll a karcolásoknak és a sérüléseknek.

Szállítás sebessége
Kommunikáció minősége
Az üzlet átláthatósága
100 %
az ügyfeleink elégedettek voltak a vásárlással a www.braunys.hu
7 értékelés