Tükörfólia ablakokra - arany

Tükörfólia ablakokra - arany

A tükörfólia lehetővé teszi, hogy elrejtse otthonát a kíváncsi szomszédok szeme elől, ugyanakkor nem akadályozza meg a fény bejutását a helyiségbe.

Ár a 1 db értékben: 6 900 Ft
Ár a 1 db ÁFA nélkül: 5 433 Ft
✔ RAKTÁRON
A termék kódja: GFT-10100a
Leírás

Tükörfólia ablakokra - arany

A tükörfólia lehetővé teszi, hogy elrejtse otthonát a kíváncsi szomszédok szeme elől, ugyanakkor nem akadályozza meg a fény bejutását a helyiségbe. Napközben teljes magánéletet élvezhet, de nem fosztja meg az ablakból nyíló kilátástól. Ezzel a fóliával nem kell aggódnia a kíváncsi tekintetek miatt, még akkor sem, ha a földszinten lakik.

A fényvisszaverő fóliák nemcsak ablakokra vagy ajtókra, hanem kirakatokra is alkalmasak. Tulajdonságaiknak köszönhetően képesek visszaverni a napsugarak egy részét, így még a padláson a tetőablakon is értékelni fogja őket. Gondtalan karbantartásuknak is örülni fog. Szükség esetén nedves ruhával kimoshatók és polírozhatók.

A szerelést könnyedén megoldhatja saját maga is, bár óvatosságra és körültekintésre van szükség. A beépítés előtt mossa, zsírtalanítsa és szárítsa meg az ablakokat. A védőfóliának mindig csak egy részét távolítsa el, és ragassza fel az ablakra. A folyamat során végig simítsa el a fóliát, hogy megakadályozza a légbuborékok kialakulását alatta. A vízzel kevert mosószer szintén megkönnyíti a munkát. Permetezze a vizet és a tisztítószert az ablakra, helyezze fel a fóliát, és fokozatosan simítsa ki az esetleges légbuborékokat. A közepétől a szélek felé haladva a fólia szépen fog tapadni a felülethez.

  • Önmagára tapadó fólia
  • Napközben kívülről átlátszatlan
  • Megőrzi a magánéletét
  • Egyszerűen felszerelhető

Illusztrációs videó:

Szállítás sebessége
Kommunikáció minősége
Az üzlet átláthatósága
100 %
az ügyfeleink elégedettek voltak a vásárlással a www.braunys.hu
7 értékelés