TURBOSHOWER forgó energiatakarékos zuhanyfej propellerrel

TURBOSHOWER forgó energiatakarékos zuhanyfej propellerrel

Az egyedülálló TurboShower zuhanyfej, amely tökéletes zuhanyozási élményt nyújt, és évente akár 30%-os vízfogyasztást takarít meg!

Ár a 1 db értékben: 7 900 Ft
Ár a 1 db ÁFA nélkül: 6 220 Ft
✔ RAKTÁRON
A termék kódja: 00020883
Leírás

TURBOSHOWER forgó energiatakarékos zuhanyfej propellerrel

Adjon búcsút az alacsony víznyomásnak! A kézifülkében lévő kis lyukaknak köszönhetően csökkentheti a vízfogyasztást és növelheti a nyomást. Így csak felszappanozhatod és leöblítheted, ezzel is vizet spórolva. Az eredeti zuhanyfej másodpercek alatt leöblíti a szappant, a szennyeződéseket és a koszt. Egy ilyen kézi zuhanyrózsa segíthet az alacsony víznyomással rendelkező felhasználóknak, például lakóautókban, emeletes lakásokban, régi épületekben vagy hajókon.

VÍZMegtakarítás- A turbinás kézi zuhanyrózsa 40%-kal kevesebb vizet használ, miközben kiváló víznyomást biztosít. Ez évente akár 13 m3 vizet is megtakaríthat.

TURBINE - takarékos vízfogyasztás és nagynyomású zuhanyfej a fő jellemzői, amelyek megkülönböztetik a zuhanyfejet. Lehetővé teszi, hogy otthonában kényelmesen élvezhesse a spa élményt. Ideális azok számára, akik egész nap dolgoznak, és már néhány perc fürdés is ellazítja a fáradt testet.

Lengethető fej- A zuhanyfej forgó fejjel van ellátva. Ez 360 fokban elforgatható.

SZŰRBETÉT - További előnye a szűrőbetét. Megszűri a vizet a klórtól, valamint a vízben lévő egyéb szennyeződésektől, például a homoktól vagy a rozsdától. A szűrő bakteriosztatikus tulajdonságokkal rendelkezik - megakadályozza a baktériumflóra kialakulását a szűrőágyon.

MŰSZAKI ADATOK

  • szín: króm / turbina: arany
  • anyag: ABS, szűrő: nem szőtt
  • funkció: vízleállító
  • mozgatható fej : igen, 360 fokban
  • menete: 1/2" - 2 cm
  • fejcső mérete: 27x7,8x4 cm
  • súly: 150g
  • súly a csomagban: 218g
Szállítás sebessége
Kommunikáció minősége
Az üzlet átláthatósága
100 %
az ügyfeleink elégedettek voltak a vásárlással a www.braunys.hu
7 értékelés